Velkommen

IMG_8160

Velkommen til min hjemmeside/blog

Endelig kom dagen, hvor jeg kan afsløre mit projekt gennem de sidste 2 måneder.

Jeg håber at I via denne hjemmeside kan blive motiveret samt inspireret til en sundere livsstil og en stærkere krop, der kan klare alle hverdagens udfordringer.

Mit navn er Susan, jeg er 23 år og har en kæmpe passion for træning, sundt kost og et sundt jeg.
Jeg elsker nye udfordringer og skal helst udfordre mig selv med nye øvelser hver gang jeg rammer træningscentret og netop af denne grund vil jeg løbende udfordre de af jer, der nu har lyst til at blive udfordret.

På siden her vil I endvidere kunne få et indblik i min livsstil efter at have opnået mit ønskede vægttab på 13 kg. Derudover håber jeg at I kan blive inspireret af diverse opskrifter, træningsbilleder og tips samt motiverende billeder og indlæg vedrørende ernæring og sundhed.

Denne hjemmeside har til formål at vise, at dét at leve sundt slet ikke behøver at være så vanskeligt, som så mange går og tror og at det rent faktisk kan lykkes, selvom man har en travl hverdag. Jeg lover at det ikke bliver kedeligt. Slutteligt håber jeg, at I har lyst til at følge med mig ind i hele sundhedsuniverset for at opnå eller bibeholde netop DIN ønskekrop.

Husk: INTET er umuligt!

velkommen

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page