Banankage uden mel og sukker

DSC00322

Det er jo fredag og ofte forbindes det med film og hygge og jeg tror jeg gætter rigtigt, når jeg siger, at mange typisk skal have noget de kan putte i munden, mens de ser X-Factor 😉 . Dette behøver dog ikke altid at være usundt, så i dag får I opskriften på denne herlighed, som jeg virkelig selv er fuldstændig tosset med. Midt i min opgaveskrivning skulle jeg finde på endnu en overspringshandling og det blev denne, så det blev med ingredienser som jeg tænkte ikke kunne slå fejl at mikse sammen 🙂 Den tager max 5 minutter at bikse sammen og alt afhængig af tykkelsen skal den have mellem 20-40 minutter i ovnen.

Ingredienser:
– 3 bananer
– 3 hele æg
– 1 tsk. kanel
– 1/2 tsk. bagepulver
– 1 dl havregryn
– 1 dl blendede mandler
– 1/2 dl kokos

Fremgangsmåde:
1. Skræl bananerne og bræk dem i moderate stykker ned i en skål.
2. Find elpiskeren frem og pisk bananerne indtil du har en bananmos.
3. Kom de 3 æg i og pisk igen.
4. Tilføj resten af ingredienserne.
5. Beklæd en bageform med bagepapir og hæld massen i og kom kagen i ovnen ved 180 grader i 20-40 minutter.

Denne fik kun 20 minutter, da den ikke er særlig høj – hold dog lige øje en gang imellem, den skal helst være lidt svampet!

Til sidst pyntede jeg så kagen med mandelsplitter, kokosflager og blåbærstøv.

DSC00324
Rigtig god weekend alle sammen 😀

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page