Black Friday – køb dine julegaver allerede nu


Det er det samme hvert år – d. 25. november er det Black Friday og du kan købe dine julegaver allerede nu. Black Friday er den dag på året, hvor vi som forbrugere handler aller mest. Det slår endda dagene lige op til jul. 26% af danskerne forventes at handle i dag, hvilket må siges at være en pæn andel og man forstår jo godt hvorfor. Det er en perfekt anledning til at begynde julegaveindkøbene – ja måske endda klare dem alle i dag og weekenden over, da man pludselig kan købe lidt større gaver end normalt pga. de mange besparelser.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke selv er typen, der orker indkøb i dag, medmindre det er foran computeren her. Jeg er slet ikke god til så mange mennesker omkring mig og jeg bliver lynhurtigt utålmodig. Men som sagt, så kan jeg jo bare shoppe online. Jeg har allerede fået klikket nogle lækre varer hjem, bl.a. dette lækre sæt på billedet nedenfor fra lykkebylykke og jeg vil nedenfor give jer et lille overblik over mine yndlingswebshops, som netop nu giver store besparelser i anledning af Black Friday.

14971843_10209286684218725_1888865494_n

Lykkebylykke: 20% på ALT (gælder til og med søndag midnat)

Bybutterfly: 30% på ALT

Madeinnepal: 30%-50%

Envii: 20%

Veromoda: 20% på ALT

Boozt: 20%-50%

Parcellet: op til 50%

MollyogMy: op til 50%

 

Rigtig god shoppelyst!

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page