Choko-drøm til morgenmad

Er du så træt om morgenen, når vækkeuret ringer, at du ikke orker at lave morgenmad? Vil du på trods af det stadig gerne have en lækker og sund morgenmad? Så er denne opskrift lige noget for dig. Jeg er så vild med den, at det faktisk er gået hen og blevet min foretrukne morgenmad. Den ser ud til at smage enormt syndigt og det bedste af det hele .. DET GØR DEN! Jeg blev inspireret af en af mine veninder her i weekenden, hvor jeg var på uddannelse (hvilket der vil komme et indlæg om snarest). Jeg elsker at man kan inspirere hinanden og jeg synes det er super vigtigt ikke at lægge skjul på, at man altså ikke kan være kreativ i køkkenet og opfinde den nye opskrift efter hinanden 24/7.

foto

Ingredienser:

  • 150 g skyr
  • 1-2 spsk. kakao
  • 1 tsk. cacao nibs (kan udelades)
  • 10 hakkede mandler
  • 1 håndfuld blåbær

Fremgangsmåde:

Kom skyren i en lufttæt beholder og bland det med kakao.

Hak mandlerne – om de skal hakkes fint eller groft er en smagssag, jeg hakkede dem groft.

Tilsæt til sidst mandlerne og cacao nibs og bland det hele sammen og sæt det i køleskabet natten over.

Næste morgen er det lige til at tage ud og evt. toppe med en håndfuld blåbær og så er der serveret. Morgenmad på under 1 minut J

 

TIPS! Det er også genialt at medbringe som madpakke til skolen, hvis man sørger for at spise den inden for 1-2 timer, hvor det stadig er koldt.

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page