Design selv skytæppe – tæppe i absolut topkvalitet

DSC01852

DSC01847

DSC01859

DSC01829

DSC01839

Allerede inden Sofia blev født var jeg fast besluttet på, at hun skulle have sig et kugletæppe ind til sit værelse. Jeg har på Instagram fulgt @kreapernille så længe jeg kan huske og det var hende, der i sin tid gjorde mig opmærksom på tæpperne fra Made In Nepal. Jeg var solgt lige fra starten og ENDELIG blev et ‘Design selv’ skytæppe mit. Eller rettere sagt, Sofias. Jeg valgte ‘Design selv’ funktionen, da jeg ønskede et unikt tæppe helt efter vores egne behov og ønsker og for at det ville falde naturligt ind i de andre farver på Sofias værelse. På den måde synes vi, at tæppet gav værelset et helt særligt præg og gjorde det fuldendt.

Selve bestillingsprocessen af et ‘design selv’ tæppe er super enkelt og lige til at gå til. Det foregår inde på Made In Nepals hjemmeside under kategorien: ‘Design selv‘. Som det første bliver du bedt om at vælge tæppets form, hvor man både kan vælge runde tæpper, rektangulære tæpper, sky-formet, hjerte-formet etc. Dernæst skal farve og valg af materiale bestemmes. Både Jeppe og jeg var enige om, at et skytæppe ville passe perfekt ind på Sofias værelse, da vi synes det bar præg af, at det var til et barn. Derudover valgte vi det for at få noget andet end et rundt tæppe, som vi har andre steder i huset. Når tæppets form så er valgt, så skal de helt store beslutninger træffes ift. farver. Vi var meget i tvivl, om vi skulle vælge et ensfarvet tæppe eller om vi skulle mixe nogle farver og give tæppet en masse spil. Vi sad flere gange og prøvede forskellige farvekombinationer – det smarte er nemlig, at man hele tiden kan se en illustration af tæppet med de farver, som man har krydset af – og til sidst nåede vi til enighed om, at tæppet gerne måtte have flere farver, så det kunne give Sofias værelse lidt liv og for at det ville være sjovt for hende at kigge på, jo ældre hun blev. På den måde kan vi senere så også øve farver med hende ved at pege på de forskellige kugler. Camilla der står bag webshoppen Made In Nepal var meget hjælpsom under beslutningsprocessen og stod altid klar med gode råd. Jeg havde fra start besluttet mig for at farverne ‘lilla’ og ‘rosa’ skulle indgå i tæppet, så det kunne matche hende uro over puslepladsen og spurgte så Camilla til råds om matchende farver. Sammen kom vi frem til følgende farvekombination:

#3 lysegrå

#30 sart rosa

#31 rosa

#43 lavendel

#44 lyslilla

Ved denne funktion er det klart, at leveringstiden var lidt længere end på de færdige tæpper, men jeg lover jer .. Det er ventetiden værd – som faktisk kun var en måned -, da det jo så er PRÆCIS som man ønsker. En måned lyder ikke af lang tid, men jeg kan huske, at da jeg gik i min lille barselsboble, så kunne jeg slet ikke vente med at få det hjem. Jeg havde jo ønsket mig det så længe og så ville tæppet sætte prikken over i’et på børneværelset. Dem der kender mig bedst ved også, at jeg elsker at være i god tid – jeg ville SÅ gerne have alt klar inden Sofias ankomst. Behøver jeg at sige, at jeg hoppede af glæde, da jeg så endelig hentede det på posthuset og kom hjem og fik det pakket op? 😀

DSC01867

DSC01866

DSC01863

DSC01827

Tæppet levede fuldt op til vores forventninger både ift. farvekombination, materiale, størrelse og kvalitet. Jeg modtog allerede tæppet tilbage i august måned og det har ligget fremme på gulvet lige siden. Det er blevet brugt som gulvtæppe foran puslebordet her i løbet af vinteren, så man ikke stod på et lidt koldt gulv, det er brugt som pynt på værelset, hvor det både har ligget frit på gulvet samt under en stol og det er blevet brugt som legetæppe både med og uden aktivitetstativ. Det er altså allerede blevet udsat for lidt af hvert i form af ekstra vægt, savl og gylp – som i øvrigt kommer af, så snart man har tørret over med en våd klud – og det har endnu ingen tegn på brugsspor. Tæppet er med andre ord meget slidstærkt, som er et kæmpe plus, når man har barn/børn i hjemmet. Nu har vi vores HAY kugletæppe og sammenligne skytæppet med og kvaliteten må siges at være den samme. Vi er virkelig imponerede.

Hvis jeg skal komme med et lille bitte minus til tæppet, så er det, at det kan rutsje lidt rundt på trægulv. Dette kan dog hurtigt løses med et skridsikkert underlag fra IKEA, så værre er det ikke, men ikke desto mindre er det en vigtig detalje at belyse.

Alt i alt er vi yderst tilfredse med tæppet og det har været sjovt at kunne designe sit eget. Man får uden tvivl hvad man betaler for. Prisen for et tæppe som dette er 1.100 kr. og så får man et tæppe i topkvalitet uden nogle former for fejl og mangler.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Made In Nepal. 

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page