Det smukkeste stilrene ur

DSC02439

DSC02442

Indlægget indeholder reklame.

Der er ingen tvivl om, at jeg har et helt klart favoritmærke, når det kommer til ure og jeg har nu fået et nyt yndlingsur, det smukkeste stilrene ur. Endnu en gang har Daniel Wellington lanceret en kollektion, som får en til at vælte bagover af ren begejstring. Jeg ELSKER mærket, da deres ure er meget klassiske og stilrene og samtidig kan skabe helt vildt forskellige look ved blot at ændre rem eller evt. skifte mellem hvid og sort urskive. Lad mig præsentere jer for den helt nye kollektion; Daniel Wellington Classic Petite. En kollektion hvor selve remmen er taget til et helt nyt niveau og lavet meget anderledes ift. de tidligere kollektioner og dermed også har fået en yderst stilren og flot lukning.

Det er faktisk først inden for de seneste 3-4 år jeg har gået med ur på daglig basis og nu er det en uundværlig accessory for mig, hvorfor jeg nu elsker, når der kommer endnu et ur til min samling. Jeg har generelt en god blanding af guld- og sølv ure, men når det kommer til denne nye kollektion, så kunne jeg simpelthen ikke stå for dette smukke guldur med sort skive. Uret kan man kombinere med et hav af andre smykker (både af guld og sølv) og man kan også nøjes med kun at bære det, som det eneste smykke.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at denne nye kollektion bliver yderst populær, især med det lidt ekstra feminine touch. I kan finde de 4 nye Classic Petite ure lige her.

DSC02450 DSC02452

Jeg har fået lov til at give jer læsere en rabatkode, der giver 15% på alle Daniel Wellington ure og accessories samt fri fragt frem til d. 30. april 2017. Koden er ‘LEVSUNDTDW‘ og du får derfor den nye kollektion til kun 1.016 kr. Så står I selv og mangler et nyt ur til jeres egen samling eller en gave til en veninde/familiemedlem, så er det bare med at klikke et ur hjem.

 

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page