Rawfood; en smagsoplevelse ud over det sædvanlige

DSC00621

DSC00630

Weekenden er startet rigtig dejligt for mit vedkommende. Da min gruppe og jeg er blevet færdig med vores studieprojekt før tid, var vi så heldige, at vi allerede i går kunne holde weekend og så endda helt indtil på tirsdag. Det er ren luksus! Min fredag startede derfor med en omgang intervalløb og så skulle jeg mødes med sødeste Stinna & Tine nede på Råbar til en omgang “bloghygge”. Råbar er et super lækkert sted med en helt fantastisk atmosfære og man kan sidde stille og roligt og bare nyde hinandens selskab. Vi er vist alle 3 det, som man kalder for madglade mennesker, så selvfølgelig blev der bestilt en masse under vores besøg dernede og det var en smagsoplevelse ud over det sædvanlige 😉

DSC00625

Vi bestilte hver vores forskellige juice/smoothie. En Grøn mynte smoothie, som indeholder spinat, frisk mynte, avokado, banan, æble, dadler, chlorella, hørfrøolie og nøddemælk. En Havtorn smoothie bestående af havtorn, hørfrøolie, dadler, ingefær, avocado, appelsin og nøddemælk. En juice, hvor Stinna anbefalede mig at bestille en med rødbede, citron og æble og det er nok den bedste juice, jeg har smagt til dags dato. Jeg elsker den friskhed og sødme, som den havde og var bare perfekt at indtage ovenpå intervaltræningen.

Til frokost bestilte vi også alle 3 noget forskelligt og alle 3 retter havde de smukkeste farvesammensætninger.

DSC00637

Thai wrap med peberrodscreme salat, grønt, avokado, frisk koriander og tamaridip. Retten var utrolig indbydende og var præsenteret på en appetitlig måde.

 

DSC00632

Råbar salat, som indeholdt romainesalat, agurk, gulerod, avokado, rødkål, æble, løg, mandler, gærflager og basilikumdressing. Retten var utrolig lækker og portionen var enorm, som gjorde, at jeg desværre ikke kunne spise op, hvor end jeg gerne ville. Salaten mættede dog på en meget behagelig måde og det er slet ikke sidste gang, at jeg har bestilt den.

 

DSC00635

Åben sandwich med peberrodscreme, salat, avokado, løg, tomat, agurk, spirer og friske krydderurter. Igen var retten præsenteret utrolig flot og jeg tror nærmest at Tine opdagede, at jeg sad og spise hendes mad med øjnene ovre på den anden side af bordet 😉 .Igen er farvespillet super flot, som giver en fantastisk energi til maden.

 

DSC00652

Jep .. Der stod også kage på menuen. Egentlig var vi mætte efter den ordentlige portion frokost, men som jeg skrev i gårsdagens indlæg, så kan der altid liiiige findes plads til lidt kage. Der var dog forskellige slags at vælge imellem og eftersom vi ikke kunne blive enige, så måtte vi jo bestille to forskellige og så dele dem med hinanden. Her på billedet ses en Raw choko-banan kage toppet med kokos og rødbede krystaller. Kagen var simpelthen for lækker og den bedste raw kage, jeg har smagt til dags dato. Det var bestemt ikke sjovt, da den sidste bid blev taget, men gudskelov var der jo så et stykke kage til ..

 

DSC00658

Raw brownie var kage nr. 2, som vi absolut skulle smage og denne var også rigtig lækker, men smagen af brownie synes jeg ikke helt skinnede igennem. Der manglede efter min mening lidt mere chokolade. Kagen smagte stadig rigtig godt, men den smagte mere af nødder og dadler. Så vi måtte erkende, at choko-banan kagen stak af med sejren. Der skulle dog også virkelig et mesterværk til, for at slå den!

I aften skal jeg egentlig bare hygge med min kæreste og så skal vi på dobbelt-daté, hvor den står på restaurantbesøg og biograftur. Så kan dagen næsten ikke blive bedre, vel? 😀

 

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page