Fiberrig og kaloriefattig pizzadej

Har jeg fortalt at jeg eeeeelsker pizza? Pizza er en ret som kan variere til det uendelige og alt efter ens humør kan man justere sit fyld. Som jeg tidligere har skrevet kan jeg ikke selv opfinde den dybe tallerken hele tiden. På det sidste synes jeg dog, at mange her i blogland giver udtryk for at de kan mestre dette og derfor tager ”patent” på deres opskrifter, men jeg synes det er vigtigt at pointere, at vi alle finder inspiration et eller andet sted fra, mig selv inklusiv.

Denne opskrift har jeg simpelthen direkte tyvstjålet fra min veninde Stephanie, du kan finde hende på instagram ved at søge på @stephanierasmussen. Jeg synes simpelthen at den var for god og nem til ikke at dele med jer alle sammen. Jeg har underrettet Stephanie om, at jeg deler hendes opskrift, så der skulle ikke være noget der 😉

Pizzadejen fås ikke nemmere og er meget fiberrig grundet produktet HUSK samt kaloriefattig, da den kun består af HUSK og æggehvider. 2 ingredienser, det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? 😀

foto 1

Ingredienser

  • 2 spsk. HUSK fiber (frøskaller)
  • 100 g æggehvider (3 bægre pasteuriserede)

Fremgangsmåde

Bland de 2 ingredienser sammen og kom massen i en springform, så den nemt kan slippe igen efterfølgende.

Lad dem lige stå 1-2 minutter inden du kommer springformen i ovnen, da den allerede her når at sætte sig lidt.

Bag den ved 175 grader i ca. 10 minutter (det er vigtigt at den er fast)

Tag springformen ud, kom dejen på et stykke bagepapir og dekorer pizzaen med dit ønskede fyld og kom den så i ovnen igen, til fyldet har fået nok.

Jeg brugte en pakke skinkestrimler, lidt mozarella og jalapenos. Så ønsker man en fortsat kalorielet pizza er det fyldet man skal tænke over – især mængden af ost.

Velbekomme 🙂

Skærmbillede 2013-11-01 kl. 22.47.32

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page