Forfriskende & kalorielet sommerdrik

Jeg skal da lige love for at den danske sommer viser sig fra sin aller bedste side disse dage. I går havde vi den hidtil varmeste dag og jeg nød den i fulde drag hjemme i mine forældres have. Når det er så varmt sørger jeg altid for at få noget ekstra væske indenbords, dog skal det være den slags væske, som ikke indeholder særlig mange kalorier. Vand er klart at foretrække og jeg forsøger at drikke 3-4 liter vand dagligt, men somme tider vil jeg også gerne lige forkæle smagsløgene en lille smule. Derfor vil jeg gerne dele min yndlings sommerdrik med jer, som er utrolig velsmagende, billig, nem at lave og næsten kaloriefri. Det er en drik jeg især drikker meget her under mit cut, da den tilfredsstiller min søde tand.

Egentlig er det min kæreste, der introducerede mig for den, da vi startede vores forhold og lige siden har det været en foretrukken drik hos os begge. Den består kun af 2 ingredienser, så nemmere bliver det ikke.

Ingredienser:

  • Danskvand (vi foretrækker den med citrus)
  • Hyldeblomstsaft
  • (Isterninger)

Bland dit ønskede forhold af danskvand og hyldeblomstsaft og tilsæt til sidst isterninger. Det er klart at jo mere hyldeblomstsaft man kommer i sin drik, jo flere kalorier får man indenbords. Jeg har en god regel med, at jeg fylder hele glassets bund med saften for derefter at tilsætte danskvandet 🙂

DSC04265

Bloglovin-ikon

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page