Fuld forbrænding

Har du et lille konkurrencemenneske gemt i dig og ønsker du nogen gange at blive udfordret lidt ekstra til din træning? Så vil jeg gerne anbefale dig at prøve dette træningsprogram, som jeg tidligere har kørt på mine Puls/Styrke og Bikini Bootcamp timer i Fitness World Aarhus. Medlemmerne var ellevilde med programmet, da de blev presset på en helt anden måde, end hvad de tidligere havde været vant til og samtidig fik rigtig mange flyttet deres grænser og bevist over for dem selv, at de kunne mere, end hvad de lige umiddelbart troede, at de kunne mestre.

Man får det mest optimale ud af programmet, hvis man udfører det sammen med træningsmakker, men det kan dog også gøres alene. Lad mig endelig høre hvad I synes, hvis der er nogen af Jer, der afprøver træningsprogrammet.

 

God fornøjelse 🙂 SÆT I GANG!

300 sjip m. sjippetorv; 150 hver

200 squat; 100 hver

100 mountainclimbers; 50 hver

100 mavebøjninger; 50 hver

150 armstrækker; 75 hver

100 dødløft/row; 50 hver

50 burpees; 25 hver

50 skub til benene; 25 hver

50 skulderpres; 25 hver

 

Makkeren: Hopper uden sjippetorv

Makkeren: Sidder 90 grader op ad væggen

Makkeren: Planke

Makkeren: Jacks

Makkeren: Pause

Makkeren: Står statisk m. bodybar ud for brystet

Makkeren: Skrå mave

Fælles

Makkeren: Bicepscurl

 

I arbejder sammen 2 og 2 og I er begge 2 i gang hele tiden, med mindre der står andet. I har 30 minutter til at udføre programmet. Hvis man når igennem programmer før de 30 minutter er gået, så starter man forfra indtil man rammer 30 minutters arbejde.

 

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page