Hyggeaften // Denmark, lets go!

Som de fleste håndboldinteresserede ved, så spillede herrelandsholdet håndbold semifinale i fredags. Personligt går jeg selv meget op i håndbold og eftersom min kæreste havde lavet en aftale med hans bror den dag, så måtte jeg bare se kampen med nogle andre lige så store håndboldentusiaster .. Derfor fik jeg 3 skønne skønne piger på besøg og jeg lover Jer .. Der var ikke et øje tørt da kampen var forbi. Vi var helt oppe af sofaen hver gang Danmark satte bolden i modstandernes net – så selv Helle min veninde forsøgte at gribe bolden, da den var ved at rulle ud af banen. Jeg ved ikke hvordan hun bar sig ad – jeg kunne forstå det, hvis jeg havde 3D fjernsyn, men det er ikke tilfældet 😉 Nå, men nu da jeg fik så fint besøg og jeg vidste at vi alle ville sidde ude på kanten af sofaen i 60 minutter, så måtte jeg hellere diske op med lidt lækkerier.

DSC00240

Det var jo fredag og derfor kom der også slik på bordet. Jeg synes det er utrolig vigtigt at vise Jer, at selvom jeg træner op til marathon og fokuserer rigtig meget på min træning, så giver jeg altså stadig mig selv lov til at indtage slik, sodavand og diverse, når lysten den melder sig. Sammen med slikket havde jeg lavet ultra lækre og sunde chokolade muffins, købt ananas og vindruer samt agurke- og gulerodsstænger med dip lavet på skyr. I samtlige 60 minutter – som håndboldkampen varede, plus/minus – blev der bare skovlet ind, egentlig ikke fordi vi var vildt sultne, men simpelthen fordi det var en naturlig reaktion grundet nervøsitet og spænding. Ja det lyder virkelig dumt, men kender vi det ikke alle sammen? 😛

DSC00243

Gudskelov endte det hele jo lykkeligt og Danmark røg i finalen, hvor det desværre gik knap så godt. Det snakker vi slet ikke om. Men jeg ville egentlig bare vise Jer, at når man på forhånd ved at man formentlig vil proppe munden med lækkerier en aften, så behøver det ikke udelukkende at være usundt. Jeg synes at balancen her var perfekt! Rigtig god aften alle sammen, nu vil jeg vende tilbage til eksamensopgaveskrivningen.

Lige til aller sidst får I dog lige et lille stemningsbillede inden kampen startede 😉

DSC00246

Fra venstre: Trine, Helle (@upclosedk), Didde (@diiddep) & mig selv.

 

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page