Kokos-banan is med et strejf af lakrids

DSC04669

Her i sommervarmen går mine tanker helt automatisk på is. Jeg har egentlig aldrig været den store is-spiser, men jeg skal lige love for at jeg har fået indhentet det i løbet af denne sommer 😛 Det går jo ikke at spise lakrids-, daim-, og flødeis hver dag, så derfor har jeg selv været i gang med at lave is herhjemme. Jeg har hentet inspiration hos den satans dygtige Stinna og hun fik sammen med Tine lov til at smage den forleden. Jeg blev personligt yderst overrasket over, hvor godt de smagte og den lakrids sætter jo bare prikken over i’et.

Ingredienser (6 ispinde):

  • 1 dåse kokosmælk (jeg brugte light)
  • 2 små modne bananer
  • 2 tsk. vaniljepulver (urtekram)
  • 2 spsk. lakridspulver
  • 1 dl frosne/friske hindbær
  1. Mos bananerne.
  2. Tilsæt kokosmælk, vaniljepulver og lakridspulver og rør det hele godt rundt.
  3. Kom et par hindbær i hver af de 6 ispinde og hæld blandingen i isformene.
  4. Kom en træpind i og frys et par timer.

 

Der skulle også lige instagrammes 😉

DSC04670

DSC04682

Bloglovin-ikon

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page