Lækre simple pandekager spækket med protein

Som I kunne læse i dette indlæg, så har jeg fået udarbejdet både kost og træning af min Coach Line Wittrup. Line har tilrettelagt kosten præcis som jeg ønskede det her i starten, dejligt frit, så jeg stort set kan lave lige præcis hvad jeg vil, dog er der enkelte fødevarer, som i løbet af de første 3 uger her er “no-go”. Efter de her 3 uger ser vi så, om kosten skal forløbe som den gør nu, eller om vi skal foretage ændringer og evt. gøre den noget mere fast, det afhænger lidt af de resultater vi opnår ved den nuværende strategi 🙂 Men i hvert fald, jeg kan stadig være kreativ i køkkenet, så længe jeg holder mig til min fødevareliste. Det er vigtigt for mig at få noget variation i min kost, så jeg ikke får det samme til morgenmad hver dag fx. Forleden faldt jeg over denne pandekage opskrift hos Superwoman Mette Edlund, mor til 3, har en viljestyrke og dedikation uden lige og stiller op til Newcomers her i weekenden. Opskriften er simpelthen for god til ikke at dele med jer – jeg bruger den til morgenmad og mellemmåltider, så derfor dette indlæg – jeg vil dog gerne understrege, at al credit går til Mette. Hvis I endnu ikke følger Mette, så kan jeg på det kraftigste anbefale det.

Opskrift (2 store pandekager):

  • 4 æggehvider
  • 1 scoop proteinpulver (min favorit er Straccitella varianten fra Bodylab)
  • 1 spsk. skyr (naturel eller vanilje)
  • 1 spsk. HUSK
  • Sukrin gold til topping (kan undlades)
  • Kokosolie til stegning
  1. Bland alle ingredienserne sammen.
  2. Kom kokosolie på en pande og kom halvdelen af pandekagedejen på panden – glat den godt ud, så den bliver tynd.
  3. Steg indtil den begynder at blive fast og får luftbobler, så er det tid til at vende den – steg kun 1-2 minutter på den anden side, så den ikke bliver tør.
  4. Top til sidste dine pandekager med sukrin gold, for at opnå forskellige konsistens (giver et godt sanseindtryk) og en lækker fyldig smag.

PandekagerPandekage

 

Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page