Løbefreak // Officielle løb 2014

IMG_8284

Okay, indrømmet .. For bare halvandet år siden havde jeg aldrig troet, at disse ord skulle komme ud af min mund, men .. Jeg er blevet total bidt af det her løb! Selv ikke det der skete under min marathondebut for 11 dage siden har haft en negativ indvirkning, tværtimod. Lysten til at deltage i flere officielle løb er større end nogen sinde og derfor glæder jeg mig helt ekstremt til de næste, som jeg allerede har planlagt. Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke tilmelder mig diverse løb for konstant at lave ny PR på de forskellige distancer, for så ville jeg kun blive skuffet og jeg har ikke lyst til at alt skal handle om at være bedre end andre. Dermed ikke sagt at jeg ikke elsker konkurrenceelementet – selvfølgelig gør jeg det. Jeg tilmelder mig for oplevelsens skyld. Det giver mig et kæmpe “kick” at løbe blandt mange andre mennesker uanset distance samt at løbe over målstregen og jeg ser derfor officielle løb som en kæmpe fest, hvor jeg kan få mit “fix”.

Gennemførte løb i 2013

IFORM Kvindeløb

Jeg startede med at løbe i foråret 2013 og siden da har mit løb udviklet sig helt vildt! Jeg deltog i mit første officielle løb d. 4. maj 2013, som var IFORM kvindeløb Aarhus, hvor jeg løb 10 km i tiden 54:21. Jeg kan huske at jeg var vildt stolt af denne tid, men i dag er jeg endnu mere stolt, da jeg på bare et år har formået at skære hele 6 minutter af denne tid, så jeg nu tager 48:03 minutter om at løbe 10 km.

iform

 

Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon 2013

Herefter tilmeldte jeg mig straks Nykredit Invest Aarhus City Halvmarathon 2013 som løb af stablen d. 9. juni. Det var første gang jeg skulle løbe en distance der var længere end de 10 km og det var en vildt fed oplevelse. Jeg løb de 21,1 km i tiden 1:55:15 som var under mit mål på 2 timer. Jeg var ikke til at skyde igennem af bare stolthed og det var en af de største oplevelser jeg havde haft længe.

4

Oprindeligt skulle jeg i 2013 også have deltaget i HC. Andersen Marathon d. 22. september, men pga. skinnebensbetændelse og en lyskenskade måtte jeg se løbet på sidelinjen.

 

Gennemførte løb i 2014

CPH Marathon d. 18. maj 2014

For 11 dage siden (d. 18. maj) var det så CPH Marathon 2014, der stod for skud. Jeg så frem til dette løb i rigtig mange måneder og var slet ikke i tvivl om, at det ville blive en af de aller største oplevelser i mit liv – ganske rigtigt. Det var og er stadig en uforglemmelig oplevelse, der overgår alle ens forventninger. Jeg gennemførte marathonet i tiden 4:18.08 og var igen stolt – dog kan jeg ikke vente med at tage revanche til CPH Marathon 2015. Ja – jeg skal 100% løbe det igen. Til marathonet løb jeg de 21,1 km på 1:55:04, hvilket jeg var ret imponeret over, da jeg her jo kalkulerede med, at skulle løbe dobbelt så langt. Så hvad jeg kan løbe 21,1 km ren på den dag i dag er jeg ret spændt på, mon ikke jeg kan slå 1:55:04 😉

IMG_8656

Kommende løb i 2014

Nykredit Aarhus City Halvmarathon d. 8. juni 2014

Det næste løb der står på dagsordnen er Nykredit Aarhus City Halvmarathon d. 8. juni 2014, dvs. om bare 9 dage. Løbet har været udsolgt allerede siden d. 21. marts og det er kun forståeligt fra min side af. Løbet er helt fantastisk og tager løberne gennem en totalt afspærret Aarhus midtby, hvor man undervejs passerer kendte attraktioner og nogle af Aarhus’ smukkeste steder. Der er en vanvittig opbakning fra løbets tilskuere og man kan ikke andet end mærke adrenalinet pumpe i hele kroppen og bare være høj. Det er det bedste løb, jeg har deltaget i til dags dato, hvorfor jeg ser rigtig meget frem til løbet og var super taknemmelig for, at jeg kunne få et gratis startnummer. Løbet ligger forholdsvis tæt op ad CPH Marathon som jeg som sagt løb for bare 11 dage siden og derfor sørger jeg for at lytte til kroppen på dagen. Jeg skal løbe med min søde veninde Trine, som skal løbe sit første halvmarathon og det vigtigste er i første omgang at give hende en god oplevelse med løbet og så må vi se om tiden kan blive under de 1:55:04 – hvis ikke er det også ligegyldigt. Det vigtigste for mig er at blive endnu en løbeoplevelse rigere.

 

Københavns Kvindeløb d. 15. juni 2014

Mit 3. officielle løb i år bliver Københavns Kvindeløb d. 15. juni 2014, som Sparta står bag og som udelukkende er et 10 km løb der løbes omkring Fælledparken på Østerbro. Dette løb er det eneste danske løb, der kun har én 10 km distance kun for kvinder. Dvs. ingen 5 km eller gå-ruter. Løbets hovedsponsor er NIKE og derudover er der ude på ruten 4 hotspots med dj’s, rock, konfetti og samba, hvilket jeg synes man oplever for sjældent til de mindre løb. Om jeg har en forventning til en bestemt tid kan jeg slet ikke svare på endnu.

 

Powerrade CPH Halvmarathon d. 14. september 2014

Mit 4. og nok sidste officielle løb i år bliver Powerrade CPH Halvmarathon d. 14. september 2014, som Sparta også står for. Jeg har kun løbet halvmarathon i Aarhus, som er en del bakket og derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve kræfter med et i København, hvor det generelt er meget mere fladt, hvilket jeg også tydeligt oplevede til CPH Marathon. Meget af ruten ligner dem, som jeg løb til CPH Marathon, hvilket slet ikke gør mig noget, tværtimod. Til Marathonet glemte jeg fuldstændig at kigge på alle de flotte omgivelser og seværdigheder vi løb forbi. Her kan jeg bl.a. bare nævne den sorte diamant, den lille havfrue, operaen, Noah’s ark. Jeg har løbet i min egen lille bobble, hvilket jeg først blev klar over efterfølgende og som jeg faktisk ærgrer mig rigtig meget over. Derudover har jeg hørt at opbakningen til dette løb er helt fantastisk, så selvfølgelig skal jeg deltage.

 

Er der nogle af jer læsere der skal deltage i nogle af ovenstående løb? 

IMG_8450

 

Bloglovin-ikon

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page