Madplan & budget uge 3

Jeg vil rigtig gerne takke for den positive respons, som jeg har fået på mit sidste indlæg, Et nyt kapitel! Både herinde i bloggen i kommentarfeltet, men også pr. mail. Det er skønt at I finder mine indlæg brugbare og at de kan hjælpe jer i jeres hverdag. Der var rigtig stor stemning for, at jeg deler min og min kærestes madplan, som vi havde lagt for denne uge. Ofte kan man jo mangle lidt inspiration, da man hurtigt kører død i at spise det samme, det gør vi alle. Med denne madplan vil jeg gene vise jer, at sund mad slet ikke behøver at være så kompliceret og at prisen for at leve sundt heller ikke nødvendigvis behøver at være høj. Så det kan man ikke længere bruge som undskyldning ;-).

Husk dog blot at se nedenstående som inspiration og intet andet. Og som I kommer til at kunne se, så har min kæreste og jeg taget os en uge uden stivelse i form af ris, pasta, kartofler og lign., da vi trænger til at undvære det i vores kost ovenpå de sidste mange måneder. Det er altså nødvendigvis ikke nødvendigt for dig 🙂

10937374_10204419517222592_301839575_n

Mandag: Chili con carne med spidskål

Tirsdag: Kyllingefilet med broccolisalat

Onsdag: Laks med spidskålssalat

Torsdag: Steak/bøf med spejlæg og grøntsagsblanding fra frost (blomkål, broccoli, gulerod)

Fredag: Kyllingefilet med karrygrøntsagsblanding (Rema 1000) og kokosmælk

Lørdag: Steak med grønne ærter og mandler

Søndag: Rispapirsruller med kylling og grøntsager

 

Ovenstående madplan har inkl. morgenmad og frokost til 7 dage kostet os 563,15 kr, hvilket jeg synes er et rigtig fornuftigt prisleje. Vi har dog også sørget for at handle efter tilbud og så gik vi sammen med mine forældre og købte rigtig mange af vores varer i Bilka, da det er billigt, når man handler ind i store mængder. Så vi kunne nøjes med at handle i Bilka og Rema1000.

Hvis I selv sidder inde med nogle gode fif ift. indkøb eller madidéer, så noter dem endelig i kommentarfeltet, så vi kan hjælpe hinanden godt på vej og idégenere 🙂

Er der stemning for at jeg udarbejder et indlæg som dette en gang i ugen, så man hver uge kan klikke herind og finde inspiration til aftensmaden? 🙂

Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page