Madplan & budget uge 4

Dette indlæg var så stort et hit sidst og derfor bliver det fast inventar her på bloggen for en periode. Indlægget her kommer lidt sent, hvilket skyldes det enorme pres jeg pludselig følte i forbindelse med afslutningen på min bacheloreksamen, men hellere sent end aldrig som man siger 😉 Så bliver der blot to af disse indlæg i denne uge. Det tænker jeg ikke gør jer noget ! Igen vil jeg dog gerne understrege, at indlægget er tænkt som inspiration og absolut ikke et facit for, hvordan man skal spise i løbet af en uge. Som nævnt i sidste indlæg vedr. madplan og budget spiser min kæreste og jeg i øjeblikket meget proteinrigt og knap så mange kulhydrater, men det er ikke ensbetydende med, at I skal gøre det.

Madplan

Mandag: Peberfrugt fyldt op med oksekød, ærter og avocado

Tirsdag: Laks med rodfrugter lavet i ovnen

Onsdag: Kylling viklet ind i parmaskinke med bønnefritter (grønne bønner stegt i ovnen med olie og krydderi)

Torsdag: Kylling med grøntsagsblanding fra frost (blomkål, broccoli, gulerod)

Fredag: Steak/bøf med ærter og nødder

Lørdag: Spidskålswrap med kyllingefrikadeller, bagte rødbeder, feta og persille

Søndag: Kyllingefilet med karrygrøntsagsblanding (Rema 1000) og kokosmælk

Ovenstående madplan har inkl. morgenmad og frokost til 7 dage kostet os 418,63 kr. Vi har igen sørget for at handle efter tilbud og igen handlet ind sammen med mine forældre, da vi så har delt de helt store tilbud. I denne uge har vi udelukkende handlet i Bilka, Netto og Rema1000.

Hvis I selv sidder inde med nogle gode fif ift. indkøb eller madidéer, så noter dem endelig i kommentarfeltet, så vi kan hjælpe hinanden godt på vej og idégenere 🙂

 Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page