Et stort skridt – Nye udfordringer venter efter min barsel

17160410_10210228428161735_1132463780_n

Som de fleste af jer ved, så er jeg i øjeblikket på barsel med Sofia på snart 6 måneder og allerede nu kan jeg løfte sløret for, at nye udfordringer venter efter min barsel. For kort tid siden bød en vild mulighed sig og jeg blev nødt til at gribe den. Jeg har i al min tid som personlig træner elsket mit arbejde og elsket de fantastiske kolleger i Performance Gym Aarhus PT, hvorfor det også har været rigtig svært for mig, at tage dette skridt. Jeg har dog måtte erkende, at der er rigtig mange ting, der har ændret sig, efter Sofia kom til verdenen. Lige pludselig får livet nogle helt andre prioriteringer. Man prioriterer pludselig faste arbejdstider, en hverdag hvor transport udgør en meget lille del, en vis sikkerhed ift. indkomst, have en stilling, som jeg kan se mig selv i, i rigtig mange år etc. Jeg har derfor arbejdsmæssigt søgt en stilling, som ville indfri ovenstående. Som ville give mig nye udfordringer – stadig inden for det sundhedsfaglige felt, men med helt andre arbejdsopgaver.

Fredag for to uger siden var jeg så til jobsamtale med tilhørende test og i mandags fik jeg bekræftelse på, at jobbet er mit. Pr. 1/9-2017 kommer jeg til at have min daglige gang på Hospitalsenheden Horsens med en stilling som lægesekretærelev. Det er en stilling jeg har haft i tankerne meget længe og det er så surrealistisk, at det lykkes og at det hele lige flasker sig ift. barslen. Min mavefornemmelse fortæller mig, at det er det helt rigtige og jeg er sikker på, at jeg kommer til at finde mig rigtig godt tilrette i min nye stilling og får en hverdag fuld af udfordringer og samspil på tværs af forskellige professioner.

Om jeg fortsat kommer til at lave noget personlig træning i ny og næ er endnu uvist, meeeen jeg har lavet en aftale med PG PT om, at vi ikke lige slipper hinanden helt. Jeg er heller ikke sikker på, at jeg kan undvære de fantastiske mennesker, der er i centret. De har lært mig vanvittig meget og jeg er taknemmelig for at have været en del af et så kompetent team i mere end 2 år. Med det sagt, så glæder jeg mig også helt vanvittigt til at prøve nye kræfter af med det nye job, der venter mig.

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page