Nyt til CV’et; Personlig træner

IMG_0992

Er I klar over hvor fed en følelse det er, jeg sidder med lige nu? Det er helt vildt endeligt at kunne kalde sig personlig træner. Jeg har ventet på det her så længe efterhånden og nu var tidspunktet, som jeg har ventet på der. Når jeg har en professionsbachelor uddannelse, som jeg er ved at færdiggøre og samtidig ønsker at tage en personlig træner uddannelse, så selvom sidstnævnte foregår i weekenderne, så kræver det, at man tager den på et tidspunkt, hvor det hele kan gå op. Derfor valgte jeg at tage PT-uddannelsen her til efteråret, da jeg blot havde valgfag i samme periode på det andet studie. Jeg lyver dog, hvis jeg siger, at det ikke har været en hård periode. Jeg har haft skole hver dag i valgfagsperioden og alle mine weekender i 8 uger er gået med PT-uddannelsen både lørdag og søndag fra 9-16 og nogle gange fredag med. Derudover har min kæreste og jeg købt hus, dvs. vi har skulle pakke hele den gamle lejlighed ned, rengøre den, istandsætte huset og flytte. Slutteligt har Tine og jeg haft planlagt et Knæk Cancer event; Løb fra Kræften, som der også skulle fokuseres på og afvikles. Jeg vil dog gerne pointere, at det var det hele værd!

Pr. 12. oktober blev jeg uddannet personlig træner gennem Fitness Institute, som var en ren teoretisk eksamen og d. 16. oktober var jeg så til optagelse/audition i SeierFitness, som var en slags praktisk eksamen. Denne varede i alt 60 minutter, så jeg skulle afholde en konsultation med en klient i 15-20 minutter for derefter at træne hende de sidste 40 minutter og vise, hvad jeg kunne tilbyde hende nede på gulvet. Imens jeg trænede klienten nede på gulvet blev der stillet spørgsmål fra eksaminator. Denne audition var en bestået/ikke-bestået og jeg bestod (med bravour, som mine 2 eksaminatorer så fint beskrev det), hvorfor jeg samme dag underskrev PT kontrakt med SeierFitness. Målet om ansættelse er nået! Det var en vanvittig fed følelse. Det var første gang, at jeg i løbet af uddannelsen fik afprøvet det vi havde lært i teori i praksis. For mig var det en kæmpe øjenåbner. Da jeg var nede på gulvet med klienten gik det for alvor op for mig, hvor meget jeg brænder for det. Jeg NØD det! Det er helt fantastisk at have fundet sit kald. Nu skal jeg bare ud og have en masse erfaring og blive den bedste personlige træner, som jeg kan. Jeg har allerede et par uddannelser/kurser, som jeg er tilmeldt, for at lære endnu mere omkring faget. Jeg kan slet ikke vente. Og slet ikke efter i dag, hvor jeg havde min aller første rigtige PT-kunde, som jeg virkelig ser frem til at arbejde sammen med. Vores samarbejde kommer til at blive meget langvarigt og det kommer til at indeholde både kost og træning, da min klients mål er et vægttab på 25 kg. Med den vilje og indstilling til livet vedkommende udviste i da, så er jeg slet ikke i tvivl om, at vi nok skal nå i mål.

Min plan med PT-uddannelsen er at jeg skal arbejde deltid indtil januar, hvor jeg afleverer min bachelor og skal op og forsvare den. Derefter satser jeg på, at det kan blive en fuldtidsbeskæftigelse for mig, for som jeg tidligere har skrevet. Der er ingen tvivl om, at jeg har fundet mit kald!

Nu er det fantastisk at kunne ånde lettet op. Den seneste tid har været ekstrem hektisk og jeg har måske presset mig selv psykisk og fysisk mere end jeg burde. Det har også betydet, at jeg desværre har måtte sætte mit forløb med coach Line Wittrup på standby, indtil jeg er 100% klar igen. Jeg satser dog på at det bliver snart.

Hold endelig øje med bloggen her de kommende dage, da jeg vil opdatere priserne for personlig træning i SeierFitness hos enten Tine (som også er blevet uddannet PT’er) eller jeg, da vi selv har udarbejdet nogle pakker, som kun hende og jeg kommer til at tilbyde nede i SeierFitness. Der vil både være introduktionspriser, nu hvor vi er begge nyuddannede og derudover kommer hende og jeg til at tilbyde studierabat. So .. Stay tunet 😀

DSC06413

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page