Personlig Træner i Århus

Mit navn er Susan Milo og til daglig arbejder jeg fuldtid som personlig træner og kostvejleder. Jeg er dog på barsel indtil foråret 2017. 

Kan du relatere dig til nogle af nedenstående punkter?

  • Ønsker du at komme i dit livs bedste form?
  • Ønsker du at smide de sidste kg eller opbygge muskelmasse, men ved ikke hvad der skal til?
  • Ønsker du at få de nødvendige redskaber, så du kan komme helt i mål?
  • Ønsker du at leve et sundere liv med øget velvære og øget livskvalitet?

Så er det mig du skal tage kontakt til. Som personlig træner og kostvejleder er det der driver mig i mit arbejde.. Det der giver mig et kick uden lige og det der gør, at jeg elsker mit job, er, at se mine klienter få en øget livskvalitet og være stolte af dem selv. At se dem lykkes. Det er uvurderligt!

Jeg er af den overbevisning, at du til enhver tid skal sigte efter at blive lige præcis den person, som du har lyst til at være, hvorfor viljen, gå-på-modet og vigtigst af alt lysten, til at blive den bedste udgave af dig selv skal være til stede. Det er vigtigt for mig at udvikle og udfordre dig på bedste vis gennem forløbet, så du selv indser dit potentiale og derudover oplever de mange effekter, som træning og en sund kost har på din krop både fysisk og psykisk. Jeg vil hele vejen igennem støtte dig og bakke dig op for ja, det bliver hårdt at skulle opnå de resultater, som du drømmer om, men det bliver uden tvivl også det hele værd! Tør du vente med at komme i gang med de bedste 10, 20 eller 45 uger i dit liv?

Personlig træning i Århus

Ønsker du et forløb hos mig, så kan du sende mig en mail på sm@performancegym.dk, så vi sammen kan få realiseret lige præcis DIN drøm! Første møde er altid uforpligtende og det er her vi snakker dine målsætninger, ønsker og prioriteringer igennem og finder det helt rigtige forløb til lige netop dig. Alt personlig træning foregår i Performance Gym Århus, hvor du samtidig får gratis medlemsskab til centeret.

Hvordan foregår et trænings og kostvejlednings forløb?

Jeg tilbyder både enkeltydelser og forløb. Kost og træningsforløbene kan vare 10, 20 eller 45 uger. Enkeltydelserne samt forløbene på 10-20 uger er til dig, der ønsker et kortere forløb, hvor målet skal nås inden en fastsat dato. Her arbejder vi meget målrettet, fokuseret og intensivt for at få realiseret de(t) opstillede mål. 12 måneders forløbet er derimod til dig, der ønsker et længere forløb, hvor vi har fokus på en livsstilsændring med holdbare resultater. Et helt år, hvor vi sammen arbejder målrettet og får inkorporeret de sunde vaner ift. fysisk aktivitet og kosten, så du selv lærer og får redskaber til at kunne fastholde de resultater, der opnås.

Se priser på forløb HER