Sofias barnedåb

dsc00584

Søndag d. 4. december 2016 var en helt speciel dag i vores lille familie, da det var dagen, hvor lille Sofia skulle døbes og holde sin første ‘fest’.

Om morgenen d. 4. december må jeg ærligt indrømme at jeg var meget nervøs. Min største bekymring gik på, hvordan Sofia opførte sig inde i kirken, for lad os være ærlige, så er det bare ikke særlig fedt at have et barn der skriger eller er meget højlydt i 60 minutter, som en gudstjeneste ofte varer. Vi var dog så heldige, at der kun var 2 barnedåb den dag, så forhåbentlig tog det ikke alt for lang tid. For at helgardere mig og kunne trøste Sofia på bedste vis – hun har endnu ikke helt lært det med sutten 100% endnu – så havde jeg på forhånd pumpet en flaske mælk ud, som vi ville give hende ude i våbenhuset inden selve gudstjenesten og dåbsceremonien begyndte. Jeg synes det var mere passende at give hende mad via flaske i stedet for at amme inde i kirken, både fordi jeg havde en kjole på og fordi der altid kommer rigtig mange mennesker til gudstjeneste i den kirke.

Vi ankommer til kirken og har en datter, der opfører sig yderst eksemplarisk. Efter planen fik Sofia mad 15 minutter før gudstjenesten startede og vi kunne efterfølgende se og mærke trætheden snige sig ind på hende. Hun var vågen halvdelen af tiden, hvor hun bare sad og observerede det hele fra Jeppes arme og den anden halvdel sov hun i mine arme og lod sig slet ikke bemærke af den høje lyd fra hverken orgel, kirkekor, præsten eller lign. Alt gik perfekt, hun blev døbt og hendes fulde navn er nu officielt Sofia Schwarzrock Liboriussen (ja der går nok et par år, før hun lærer at stave det, men sådan er det at være datter til et hold forældre, der begge har specielle, for ikke at nævne lange, efternavne).

Vi var nu to forældre, som var virkelig lettede.

15902645_10209704246937532_773600591_o

15878172_10209704243577448_920960474_o

dsc00542

dsc00579

dsc00567

Den 2. pige der skulle døbes samme dag som Sofia var min rigtig gode venindes datter – lille Rose – og vi anede intet om det før en måned før den store dag. Vi synes begge at det var rigtig hyggeligt og sjovt, at dele den store dag med hinanden

dsc00557

Efter dåbsceremonien havde vi planlagt champagnebrunch, dåbskage og candybar i min kusines festlokaler i Egebjerg. Min kusine og hendes mand ejer cateringfirmaet Madbixen og derfor valgte vi at bestille vores champagnebrunch hos dem. Det var helt fantastisk at de både havde sørget for oppyntning (naturligvis fare koordineret med Sofias dåbskjole), borddækning (ud fra tilsendt bordplan), madlavning og tilmed sørgede for oprydning efterfølgende. På den måde havde Jeppe og jeg mindst muligt at skulle fokusere på op til den store dag. Det vi selv stod for var bordkort, drikkevarer, dåbskagen (indlæg om den kommer snarest) og candybaren og det passede os helt perfekt. Jeg tager hatten af for dem, der til sådanne anledninger selv står for lokation, alt mad, pynt osv., men det ville stresse os meget mere end det ville gavne, så jeg nøjes med at stå for ovennævnte, hvilket medførte at vi på intet tidspunkt følte os pressede eller stressede op til den store dag. Vi ønskede en stille og rolig dag, som indebar hygge, samvær med familien og noget mad som alle kunne lide og det må siges, at det ønske blev indfriet.

Alt i alt havde vi den bedste dag, som vi kunne ønske os og vi havde en datter, der ikke brokkede sig det mindste, hvilket vi var så taknemmelige for og tilmed imponeret over. Det havde trods alt været en lang dag med mange mennesker og mange indtryk for sådan en lille størrelse.

Nedenfor kan I se billeder af hvad der blev serveret, Sofias gavebord og lidt stemningsbilleder.

dsc00600

dsc00598

dsc00690

dsc00643

dsc00734

dsc00743

dsc00621

dsc00612

dsc00615

 

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page