Sund og cremet smoothie

DSC06629

Jeg har haltet helt vildt bagefter hvad angår kosten siden min kæreste og jeg flyttede. Hvad der er årsagen ved jeg ikke 100%, men jeg er slet ikke i tvivl om at både min og min kærestes travle hverdag er én af årsagerne hertil. Jeg har rigtig meget at se til, nu hvor jeg er forholdsvis nyuddannet personlig træner og fuldt booket år 2014 ud, forbereder nye forløb til år 2015, passer min egen træning, underviser i Fitness World samt kæmper med en bachelor der skal afleveres d. 5. januar. Derudover arbejder min kæreste fuld tid i bank og læser HD ved siden af efter arbejdstid. Derfor er jeg ved at finde lette og sunde mellemmåltider, så jeg kan komme bedst muligt igennem dagen og holde mit energiniveau og overskud forholdsvist højt.

Jeg er blevet ret begejstret for denne smoothie, da den er super lækker og cremet og samtidig med tager den ingen tid at lave. De gange jeg har lavet den har jeg lavet en stor portion, så jeg har haft til 2 dage og opbevaret det i en vandflaske i køleskabet. På denne måde er det meget nem at hælde op i glasset og tilføje topping og voila. Dinner at no time!

Ingredienser (2 store glas):

  • 300 g frosne jordbær
  • 100 g blåbær
  • 250 g neutral skyr
  • 1-2 spsk vaniljeessens (alt afhængig af hvor sød man ønsker den)
  • En smule vand

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne sammen.
  2. Tilføj valgfri topping. Jeg valgte at toppe min smoothie med granola, cashewnødder, chiafrø, bananskiver og frysetørrede hindbær.

DSC06639

DSC06620

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page