Yndlingsmorgenmaden lige nu

Mandag .. Ny dag .. Ny uge .. Krydser fingre for at denne mandag er god ved mig, for sidste mandag var et sandt helvede. Du kan bl.a. læse om min forfærdelige mandag i sidste uge her. For at skyde ugen godt i gang vil jeg dele min yndlingsmorgenmad disse dage med jer. Egentlig er det jo ikke fordi, at det er vildt revolutionerende, men av hvor er det godt. Den indeholder både protein, kulhydrat og fedt, som er den bedste måde at starte dagen på. Normalt starter jeg altid min morgen ud med æg, grøntsager og nødder, så det her er dejlig som en afveksling Faktisk var det min Kari Traa kollega Louise, som virkelig gav mig smag for denne morgenmad, så lidt credit skal også lige gå til hende 🙂

Ingredienser:

  • 200 g skyr
  • Smoothieblanding: 1 frisk skive ananas, 1 lille banan, 2 håndfulde jordbær blendes med 1 tsk. vaniljepulver
  • En lille håndfuld blåbær
  • 10 g mørkt chokolade

DSC08577

 

DSC08572

Rigtig god mandag alle sammen 🙂

Share on
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page